Orbán szerint a kamaszkori csalódásokra nem a nemváltás a gyógyír

Forrás: miniszterelnök.hu

Péntek reggel ismét a Kossuth Rádióban kezdte a napot Orbán Viktor. A miniszterelnök elmondta, hogy a mai napon el fogjuk érni az 5,5 millió beoltottat, ezért a korábban bejelentett enyhítések holnaptól érvénybe lépnek.

Az egész Európát megdöbbentő melegellenes jogszabályról szólva ismét elismételte, hogy az kizárólag a 18 év alattiakról szól. Orbán szerint nehéz kérdés gyereket nevelni, ráadásul pubertáskorban a legnehezebb, amikor a szexuális viselkedésmód, társadalmi viselkedés kialakul.

“Az ember nem tetszik mindenkinek, időnként csalódások érik, de arra nem az a válasz, hogy arra agitáljuk őket, hogy változtassanak nemet, hanem arra, hogy hogyan próbáljanak együtt élni azzal az adottsággal, fizikai, szellemi adottsággal, amivel rendelkeznek, és így megtalálni a helyüket a felnőtt világban” – elmélkedett a nemváltás kérdéséről a miniszterelnök.

Szerinte ez nagy kihívás a szülőknek, az iskoláknak is, és nem akarjuk, hogy ebbe bárki beleszóljon rajtunk kívül. Elmondta újra azt a jól ismert kommunikációs fordulatot is, miszerint a törvény ellen nemzetközileg összehangolt támadást indítottak a Soros-hálózat vezetésével, de (mint mondta) azt nem lehet tudni, hogy emögött kizárólag a Soros-hálózat személyes világlátása, gazdasági érdekei vannak, vagy “egy nagy vízen túli országnak” az érdekei is megmutatkoznak. Nehéz és folyamatos figyelmet érdemlő kérdésnek nevezte, hogyan kötődnek “ezek a hatalmas, gigantikus amerikai pénzösszegek és alapítványok az amerikai államhoz”. Az uniós csúcson a pedofíliát és a homoszexualitást kemény szavakkal bíráló holland miniszterelnök viselkedését “Übermensch-tempónak és gyarmattartótempónak” nevezte.